STAP 1

Van tevoren

Je wilt jullie dag goed vastgelegd hebben door een professionele bruidsfotograaf. Want de dag gaat voorbij, maar de foto's van jullie bruiloft blijven. Dat zijn de herinneringen voor altijd.

Voorafgaand aan jullie bruiloft komen wij graag bij jullie op bezoek of jullie zijn ook welkome bij ons om kennis te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie dag. Wij zijn heel benieuwd naar jullie wensen! Aan de hand daarvan kunnen wij een schema maken en onze plannen en ideeën voorstellen.

Natuurlijk is het budget mede bepalend maar wij vinden het ook erg belangrijk dat er een klik is tussen ons en het bruidspaar. Hoe meer jullie bij ons op jullie gemak voelen, hoe meer leuke en spontane foto’s worden! Wij kunnen jullie dan ook allerlei voorbeelden laten zien van onze gemaakte werk.

De gemaakte afspraken zetten we uiteraard ook op papier.

 


STAP 2

De dag zelf

Van tevoren zijn wij aanwezig op het afgesproken tijd op het afgesproken locatie. Wij brengen jullie wensen met liefde en passie in beeld. Wij assisteren tijdens opnames onze bruidsparen dat ze zich relaxed en ontspanner voelen. Zo kunnen we leuke spontane foto's maken. Wij fotograferen digitaal, met meerdere lenzen en camera’s. Jullie trouwdag reserveren wij volledig voor jullie: tenzij dit anders is afgesproken, mocht jullie op het laatste moment een andere besluit nemen dat jullie  ons toch wat langer willen of eerder wilt laten komen, dat is ook mogelijk!


STAP 3

Nabewerking en aflevering

Wij maken vervolgens zelf een selectie uit de foto’s en bewerken ze een voor een. Van tevoren wordt minimaal aantal foto’s dat jullie in de bruidsreportage mogen verwachten ook besproken. Jullie ontvangen de foto’s na afloop binnen 8 weken op hoge kwaliteit. Om deze compleet te maken raden wij ook een fotoalbum. Zo hebben jullie echt een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag!

Maar natuurlijk krijgen jullie ook gewoon 1x USB met de hele foto reportage (zonder watermerk) zodat jullie dit allemaal ook zelf kunnen regelen. 


DE BRUILOFT SHOOT

 

We gaan naar een leuke locatie die wij van tevoren al besproken hebben voor shoot. Wij brengen jullie wensen met liefde en passie in beeld. Wij assisteren tijdens opnames jullie en vragen om vooral te genieten van jullie moment samen, lekker jezelf te zijn en zich relaxed en ontspanner voelen.  Zo kunnen we leuke spontane foto's maken. De shoot zal ongeveer 1,5 uur duren.
Wij fotograferen met meerdere lenzen en camera’s zo dat we ook back-up hebben. 

 

BRUILOFT DAG ZELF 

 

Wij zijn er altijd ietsje eerder. Dan kunnen we rustig onze spullen uitpakken, en de eerste shots nemen van het moment voordat de jurk aangaat (of het pak) tot het moment dat je ‘s avonds het feest weer verlaat.
Alle details worden een voor een vastgelegd. Hebben jullie een fotografie pakket geboekt excl. videografie dan zijn wij met ze tweeën aanwezig bij voorbereidingen, ceremonie, receptie, etc. Op deze manier kunnen we meer momenten vastleggen en vanuit verschillende hoeken fotograferen. 
 
Op de trouwdag komen jullie volop op de foto. Maar ook de familie, vrienden die jullie hebben uitgenodigd zijn heel erg belangrijk. Daarom fotograferen we alle andere genodigden zodat je iedereen goed terug kunt zien
 

Juist door ze allemaal vast te leggen kunnen jullie er nog jaren van nagenieten.

 

NA JULLIE BRUILOFT

 

Na jullie bruiloft maken we eerst een back-up van de foto's en video's. Daarna gaan we aan de slag met jullie fotoshoot. Aan de hand van jullie genomen bruiloft pakket gaan we foto's selectieren, van de bruiloft shoot worden 50 foto's één voor één met zorg nabewerkt. 
 
Jullie ontvangen de foto's ongeveer binnen 6 weken na jullie bruiloft in hoge resolutie. Daarna gaan we aan de slag met het album. De levertijd voor het album is ongeveer vier weken.
 
Standaard leveren we bij alle bruiloft pakketten een usb stick